Lekkage Lekkage opsporen - Bel 0900 0800 voor hulp bij lekkage!
Wij zijn ook actief op social media
Mijn bedrijf aanmelden

Lekkage

24 uur per dag,
7 dagen in de week.

Hulp bij alle noodgevallen
in en rondom uw huis!

Bel voor een lekkage in uw buurt.

Bel nu 0800 1606
Lekkage Lekkage opsporen

Lekkage opsporen? Bel voor een dakdekker!

Heeft u last van een lekkage in uw woning, maar u weet niet waar deze vandaan komt? Schakel dan de loodgieter van de Nationale Spoed Centrale in om de lekkage voor u op te sporen. Vaak bevindt de lekkage die u in de woning ziet zich niet op de plek waar het lek is begonnen, maar heeft deze al een lange weg afgelegd binnen uw woning. Daarom is het van belang om de bron op te sporen, om ervoor te zorgen dat u niet opnieuw last krijgt van een lekkage op dezelfde plek. Een lekkage opsporen gebeurt met moderne en geavanceerde apparatuur, hiermee heeft de loodgieter het lek snel voor u gevonden. Door middel van deze geavanceerde apparatuur kan de vakman het lek tot op een paar centimeter nauwkeurig voor u opsporen. Door de exacte locatie van het lek op te sporen weet de loodgieter precies waar hij de muur en of vloer moet openbreken om de lekkage voor u op te kunnen lossen. Zo voorkomt u dat niet de hele woning opengebroken moet worden om het lek te vinden.

 

Een lekkage verhelpen

Een lekkage opsporen is de eerste stap, het vervolg is het verhelpen van het lek. Een loodgieter maakt gebruik van verschillende methoden om een lekkage te herstellen. Het is niet verstandig om dit zelf te proberen, want de kans is aanwezig dat u de schade alleen maar groter maakt. Vertrouw op de kennis en kunde van de vakman en uw probleem is binnen de kortste keren verholpen.

Wilt u meteen een vakman inschakelen voor het oplossen van een lekkage? Verstandig, want een lek kan veel schade veroorzaken. Bel naar 0800 1606 (gratis) en kom snel in contact met een loodgieter bij u uit de buurt. Ook ’s nachts, in het weekend en op feestdagen is er altijd een expert bereikbaar via ons landelijk netwerk.

 

  • 24/7 bereikbaar voor spoedklussen
  • Landelijke dekking van loodgieters
  • Uw loodgieter is snel ter plaatse
  • Verzekerd van vakmanschap
  • Altijd oplossingen voor uw probleem

Selecteer uw provincie.

In heel Nederland is er direct een loodgieter bereikbaar. Provincie Groningen Provincie Drenthe Provincie Friesland Provincie Overijssel Provincie Flevoland Gelderland Provincie Noord Holland Provincie Utrecht Provincie Zuid-Holland Provincie Noord Brabant Provincie Zeeland Limburg

Hulp nodig van een vakman?

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u direct terug.