Lekkage Lekdetectie - Bel 0900 0800 voor hulp bij lekkage!
Wij zijn ook actief op social media
Mijn bedrijf aanmelden

Lekkage

24 uur per dag,
7 dagen in de week.

Hulp bij alle noodgevallen
in en rondom uw huis!

Bel voor een lekkage in uw buurt.

Bel nu 0800 1606
Lekkage Lekdetectie

Lekdetectie laten uitvoeren? Bel de Spoed Centrale!

Een klein lek kan al veel schade veroorzaken waar u natuurlijk niet op zit te wachten. In moderne woningen is de schade vaak veel groter dan in oudere woningen, dit heeft te maken met het wegwerken van de leidingen in de muren en vloeren. Wanneer er dan een lek ontstaat is het onduidelijk waar deze zich precies bevindt, omdat de gehele muur of vloer vochtig is en niet alleen de locatie van het lek. Een lekdetectie biedt dan de uitkomst voor u! Door middel van lekdetectie wordt de precieze locatie van het lek bepaald waardoor er maar weinig hak en breekwerk nodig is om de lekkage te verhelpen. Door het uitvoeren van een lekdetectie wordt niet alleen het huidige lek opgespoord, maar ook andere lekken die aanwezig zijn worden direct gevonden.
Een lekdetectie wordt uitgevoerd door middel van de moderne geavanceerde technieken zoals infrarood, thermografie, traceergas of ultrasoon. Welke meting er gedaan wordt is afhankelijk van het type lekkage. Zo is het bij waterleidingen niet mogelijk om een lekdetectie te doen met thermografie, omdat deze juist warmtebronnen op spoort. Hiervoor wordt dus gebruik gemaakt van een infrarood scan of van traceergas. Wanneer een lekkage lastig te vinden is wordt er gebruik gemaakt van traceergas, hierbij wordt de leiding onderdruk gebracht met een niet schadelijk gas wat zo fijn is dat het zelfs door beton heen te meten is. Door middel van een traceerapparaat worden de leidingen gevolgd tot het zichtbaar is waar het lek zit.

 

Bel direct voor een lekdetectie!

Wilt u direct een vakman inschakelen voor het uitvoeren van een lekdetectie? Bel naar de Nationale Spoed CentraleĀ en kom snel in contact met een ervaren vakman bij u uit de buurt. Onze dienst is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar. Dus heeft u een lekkage? Bel direct met een van onze vakmannen.

 

  • 24/7 bereikbaar voor spoedklussen
  • Landelijke dekking van loodgieters
  • Uw loodgieter is snel ter plaatse
  • Verzekerd van vakmanschap
  • Altijd oplossingen voor uw probleem

Selecteer uw provincie.

In heel Nederland is er direct een loodgieter bereikbaar. Provincie Groningen Provincie Drenthe Provincie Friesland Provincie Overijssel Provincie Flevoland Gelderland Provincie Noord Holland Provincie Utrecht Provincie Zuid-Holland Provincie Noord Brabant Provincie Zeeland Limburg

Hulp nodig van een vakman?

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u direct terug.