Lekkage Daklekkage - Bel 0900 0800 voor hulp bij lekkage!
Wij zijn ook actief op social media
Mijn bedrijf aanmelden

Lekkage

24 uur per dag,
7 dagen in de week.

Hulp bij alle noodgevallen
in en rondom uw huis!

Bel voor een lekkage in uw buurt.

Bel nu 0800 1606
Lekkage Daklekkage

Daklekkage? Bel direct onze vakman!

Een daklekkage komt altijd onverwacht en ongelegen. Heeft u last van een lekkage aan uw dak? Wacht dat niet te lang met het bellen van een dakdekker! Wanneer u te lang wacht met het herstellen van de lekkage, is de kans groot dat het probleem zich verder verspreid. Met als gevolg dat de kosten voor de reparatie hoger oplopen, omdat er meer materiaal vervangen moet worden en omdat er meer manuren gaan zitten in de reparatie van uw dak. Een klein gat in uw dakbedekking kan al grote gevolgen hebben, dit merkt u zelf niet op totdat u te maken krijgt met lekkage. Dit kunt u voorkomen door direct te bellen naar 0800 1606 (gratis), wij verbinden u door met een dakexpert in uw regio. Deze kan de daklekkage snel voor u verhelpen. Bij ons landelijke netwerk zijn zowel experts voor platte daken als voor pannendaken Bij ons landelijke netwerk zijn zowel experts voor platte daken als voor pannendaken aangesloten. Wat voor daklekkage u ook heeft, onze vakmannen lossen deze snel en vakkundig voor u op. Voorkom dingen als bruine vochtplekken, rottend hout of zelfs schimmel, door in een vroeg stadium te handelen voorkomt u grote problemen.

 

Hoe kunt u een daklekkage voorkomen!

Door het regelmatig laten inspecteren en onderhouden van uw dak bespaard u veel geld! Een dakinspectie toont aan waar de zwakke punten van uw dak zitten, wanneer de inspectie is uitgevoerd krijgt u van de inspecteur een rapport waarin staat wat er moet gebeuren aan uw dak om een daklekkage te voorkomen. Vaak geven ze ook aan binnen welke tijd punten moeten worden aangepakt. Door dit rapport weet u precies waar u aan toe bent. Op deze manier voorkomt u dat het hele dak opnieuw bekleed moet worden en kunt u kleine reparaties direct laten uitvoeren. Wilt u graag een dakinspectie laten uitvoeren, om te kijken hoe het met uw dakbedekking gesteld is? Aarzel dan niet om te bellen naar 0800 1606 (gratis)!

  • 24/7 bereikbaar voor spoedklussen
  • Landelijke dekking van loodgieters
  • Uw loodgieter is snel ter plaatse
  • Verzekerd van vakmanschap
  • Altijd oplossingen voor uw probleem

Selecteer uw provincie.

In heel Nederland is er direct een loodgieter bereikbaar. Provincie Groningen Provincie Drenthe Provincie Friesland Provincie Overijssel Provincie Flevoland Gelderland Provincie Noord Holland Provincie Utrecht Provincie Zuid-Holland Provincie Noord Brabant Provincie Zeeland Limburg

Hulp nodig van een vakman?

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u direct terug.